Tuesday, January 3, 2012

New Year

selamat Tahun  Baru 2012. wah, nampaknya sehari je lagi sekolah akan dibuka! diulangi sekali lagi , DIBUKA!
hukhuk. maknanya tahun nie Yana dah tak boleh nak bersenang lenang sangat, maklumlah mangsa PMR tahun nie .

bila tiba Tahun baru, mesti orang ramai , tak kira tua,muda,budak tadika kea semua akan cakap pasal AZAM TAHUN BARU ? hermm, 

apa azam tahun baru korang semua untuk tahun nie?

kalau Yana mestilah nak result yang gempak dalam PMR. kalau tanya budak form3 mesti azam yg sama kot , nak 'straight A PMR'. (entah betok kea tidok too)   ngeee

dan tahun 2012

ada sesetengah pihak tu pulak mngatakan yg dunia berakhir 2012? 
jangan percaya yea ~ think positive !
siap ade tarikh pulak tuhh


gudluck yea untuk tahun 2012 .
hepi selalu






3 comments:

Syuhada Nasya said...

belaja rajin2 ye syg :)

yad'z said...

all the best pmr candidates.. =)

lieyana said...

thanks yea sis :)