Saturday, February 18, 2012

fifth date with MR.Jarum


hari nie semua budak form 3 skola Yana kena cucuk .tak silap suntikan kamcing gigi kowt. pepegi buta,lepas perhimpunan cikgu mai nak amek kedatangan , menda biasa jea tuh. pastu cikgu cakap , harinie kena cucuk. ouh TIDAk! luruh jantung yana bila cikgu cakap camtu.
Masa waktu Bm, ada sorang budak form4 mai dekat kelas, dia panggil kami semua turun , arhhh dah sah kena cucuk. ouh! kelas tetiba jadi bising. ahaha, Bila da trun dekat dewan, kena buat Medical Checkup dulu , lepas nurse yang sangat GARANG tahap gaban tue tanya apa segala bagai, baru kami kena cucuk.
mula-mula tue memang Yana duduk depan, tapi bila nampak jarum tue macam terlebih panjang tak macam HPV punya injec. Yana duduk belakang . hahah . takot jugak lha.



Lagipun , kitaorang kena cucuk dekat dewan , terasa malu pulak. sebab apa? yea lha , budak laki ada dekat belakang. ish,, aurat,aurat! Nurse tu pula selamba jea akap "sinting baju tu siap2". hish memang tak patut. Malu bhai, lepas tunggu punya tunggu , tiba giliran Yana pulak nak kena injec. nasibla kena nurse yang 'kurang' membebel. adoiii sakit bhai , dia tekan pulak . hahhah . lepas kena cucuk tu  rasa macam nak putus jea tangan . tapi bila masuk dalam kelas , biasa jea. kalau cucuk HPV dulu, masa dia cucuk tu tak sakit sangat, tapi kesan dia tangan jadi lenguh.tapi yang nie, masa cucuk tue sakit, tapi lepas tue, tak rasa sakit pon, over terlebih. hahahah.

p/s:dah masuk 5 kali aku kena cucuk masa sekolah menengah , hishhh

3 comments:

Amani◕‿◕ said...

wohoo! Kite singgah sini ! Ade jarum ! Kena suntik utk kesihatan adk jgk , kalau dh beso nanti kena cirus tuu, kena suntik berbayar mahal tau =D

Cik Adieb said...

lama dah sy x kena jarum ... nasib dlu tym kami kena jarum dlm bilik sakit :)

lieyana said...

sisAmani: hurm betul2kalu suntik msa bsar nnti , kna duid

sisadieb:wah bstnyer sis kna suntik dlm blik skit, kmi kna dkat dewan , malu :)