Friday, March 9, 2012

Err, kau nie perempuan ke orr .........?

hello guys, minggu nie minggu last sekolah before kita cuti kan? cuti nie korang pegy mana? hihi.


EΔSY!❤ - Page 1 of 4
gambar nie takde kaitan langsung dengan citer nie :)

entry ni khas untuk that girl.jangan terasa kay.err,
sebenarnya,kau nie pompuan kea maknyah kea, papa ja lha. serious aku cakap,tolong la jangan berjalan macam tue. dengan badan melentok. macam nak menunjuk yang body yang kurus sangat tu.
 that girl nie dulu  kawan rapat ngan Yana. err,,rapat kea? dah lah tahun lepas , pompuan nie sanggup tipu kawan2 Yana (:)). Engatkan dah insaf sebab cita ni cita lama,tapi, perangai dia still tak berubah.huhu.
dekat sekolah tadi ,pompuan ni lalu seelah Yana masa nak salam dengan cikgu before keluar kelas.tetibe yana terlanggar dia. nak tau apa yang dia cakap ? "aiiiiiiiiiii" err, geli geleman. kalau suara dia tue merdu sangat tak kisah. tapi suara macam ______?
hey,kucing ak bermeow-meow sedap lagi.huh

please la kawan.tolongla ubah sikap. please be yourself.
tolong la yer.. 
muka penuh harapan.


1 comment:

Aina Yasmin :) said...

http://ainayasminseven11.blogspot.com/2012/03/2nd-giveaway-by-yana-saniey.html

Join GA :D