Monday, April 9, 2012

ABPBH 2011.


Y_large

hye semua, semalam tengok ABPBH ?



Tahniah buat Aaron Aziz kerana menjadi Bintang Paling Popular 2011.nie mesti penangan Ombak rindu kan ? congrates jugak buad Maya karin, Fizz Faiuz , Hafiz, Yuna ,Tasha Shila dan lain2 lagi lha. ramai sangat kan ?


masa Aaron dinobatkan sebagai bintang paling popular,yana dah tidur, dah tak larat nak buka mata.esok kan sekolah. Haishh. tapi memang tabik spring lha dekat Fizz Fairuz sebab berjaya kalahkan Aaron. yeahh. bagi Yana, Fizz nie semua watak dea boleh buat, watak jahat,watak gilagila and watak ustaz.hihi. memang patut lha dea menang .

kalau dah nama pun ABPBH mesti tak boleh pisahkan dengan red carpet ! mana mana event yang yang besar mesti ada red carpet. Ada yang sopan,seksi(astagfirullah) , macam macam gaya lha diorang semua nak tunjukkan.

Tapi yang menarik perhatian Yana, maya karin ! yeahha. event baju dea simple yang amat, tapi sopan. even baju dea macam tak lha secantik baju artis lain. Tapi,tapi sopan sangat. cer tahun depan tema ABPBH 2012 tema islamik sikit. HAHAHA. 

apa apapun, congrates kepada artis yang menang kay ?

p/s:tak tengok rugi,kalau tengok dapat dosa ?

2 comments:

^^eKaTiKaH^^ said...

Yeahh! Aaron menang :D

yana saniey said...

yeahhh, semestinya aaron ! hihi