Friday, April 27, 2012

Exam ?



Ya Allah ,! sedar tak sedar tinggal lagi 2 minggu nak midterm exam.

The Little Thoughts

means , folio sejarah dah nak kena hantar. aduhh. banyaknya kerja yang belum siap . mana nak study lagi. haih. soalan midterm nie rasanya lagi susahlha kan ? banyak topik yang masuk.

tambah Math, perhh. memang terbaik lah. belajar bab 8, bab 5 dah lupa, belajar bab 5, bab 3 pulak lupa . haiha. Yang nie selalu jea berlaku dekat Yana. hihi and Bahasa Inggeris. yana tak lha terror sangat english nie. buad essay pon grammar  dah tunggang langgang. haiyooo. teruk kens ? sampai kena tegur dengan teacher . hihi. thanks teacher sebab tegur Yana :) KH lagilha, tak belajar sangat pun. asyik buadprojek kayu and yang tebaru nie kena buad projek elektronik. haiha. (tak larat nak pateri). 

So, cik yana, please behave yourself :P

p/s: hope lha boleh improve bi aku huaa. tolong yana . please..




4 comments:

Azee Hana said...

good luck ye..

yana saniey said...

thanks sis yea :)

Erin said...

haaaa sama lhaa xDD
lagi 2 minggu nak exam pertnghn tahun xP
dah lhaa kertas periksa selaras sume sama dalam daerah
kena study form 1 nan form 2
math form 2 dah lhaa blurr

yana saniey said...

hihi. betul2 math form tue lha yang paling blur..