Thursday, May 31, 2012

Goodbye May welcome June

(1) Titulné fotky

harinie 31 mei 2012. Hari terakhir bagi bulan mei . esok 1 jun 2012 bakal menyusul. 

segala kenangan bulan mei tak boleh yana lupakan. Hari pekerja , hari ibu hari guru. minggu exam dan paling tak boleh dilupakan, moment moment indah bersama MR AF dari DETIK perkenalan sehinggalah detik  perpisahan. ouhoho.  huarhhh. AF lagi ! macam takda benda lain nak cakap ! okeke, sudah sudah. Yana akan ingat sampai bila bila. wahwah. romantik gitu.

kedatangan bulan Jun amat dinanti nantikan oleh Yana. kenapa erk ? sebabnya 3 jun is my birthday ! hewhew . 17 and 21 jun birthday my lovely abang - abang Yana. kami tiga beradik bulan jun. hebatkan ? and bulan jun jugak birthday MR. I. haha. i remember okay. tiap tahun Yana wish dekat dia tahu . and bulan jun jugak musim cuti sekolah. so , sambil celebrate bufday  ketiga tiga anak encik sani dan Pn azizah, bolehlha berholiday. hahaha. macamlha sempat. bulan enam nie jugaklha ramai orang yang nak kahwen . yeahaha. Tak lupa jugak, hari Bapa !

diharapkan bulan jun tahun ni lebih bermakna dari tahun lepas. okay ?

kbye 

p/s: empat hari lagi :) smile smile.

3 comments:

Scha Lalala said...

cepat je kan dah bulan jun :)

AkmaFaizal said...

wah...hepi incoming besday..besday akak pun jun gak..27th nnt.

jemput join ga akak
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

yana saniey said...

Scha : erm betul2 kejap jea masa berlalu :)

Akma: sama bulan wahwah. :)