Saturday, June 9, 2012

Apakah Mimpi Itu ?


Dead letters from my lover - Polyvore

 Dah dua hari  yana mimpi yang sesuatu diluar jangkaan dan agak mengerikan . Ataupun mungkin mimpi tue indah . But , i dont care ! Pulak? 

Mimpi ? mimpi itu hanya mainan tidur . Tapi kadang-kadang mimpi kita menjadi kenyataan . yea tak ? Tapi tak kesah lha kan , Mungkin before tido Yana tak basuh kaki and terlupa nak baca doa . (tengok euro lha nie) 

Mimpi tue bermula bila Yana and ga geng pergi sk Seri Impian (tapi tak macam SKSI pun) ada ceramah motivasi apa entah . Kami semua tak puas hati dengan cikgu yang anjurkan ceramah nie , lepas tue kitaorang terus blha keluar dari sekolah tue. 
Entah macam mana, macam pintu doremonm keluar dari sekolah tue , Yana perasaan yang yana bukannya ada dekat sekolah tue dah , nak tau dekat mana? Dekat satu taman , cantik sangat dekat korea . pulak? masa bila Yana pegy korea? 

Masa dekat taman tue , Yana cuba menenagkan one guy nie . Muka dia ofkoshh macam orang korea lha. Rasa macam guy nie bergaduh dengan mamat mana tah  (mesti peningkan?) yana raslha , sebabnya , masa yana nak pegy dekat guy tue , guy tue lari sebab belakang yana ada sorang mamat nie. haih. lepas tue yana kejar guy tue . ohhseeem , lepas tue _____lawak derrr !
entah tetiba macam mana , guy tue bawak yana pegy satu funfair. yang bestnyer funfair tue dekat negara lain pulak. London kowt. After main dekat funfair tue , macam mana entah ada dekat carefour pulak. pastu jumpa mak yana tengok tilawah Al-Quran . pulak? 
lepas tue terus terjaga. Bila 'ingatan' kembali kan , yana teringat yang muka guy tue macam pernah tengok lha. classmate yana ? NO , budak twitter ? NO . nak tahu ? muka dia macam ______ :D
Gelak puas-puas.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA


Pagi Tadi pulak Yana mimpi lagi , tapi mamat lain lha. Yana tak ingat muka dia macam mana. Tapi dia Melayu. HAHA.  Dah try cuba ingat tapi ___. memang tak ingat. tapi mimpi nie , dia bawak yana pegi shopping Mall . hewhewh. kitorang pegy naik kereta Camry . lepas tue terdengar suara budak kecik , herh , rupanya sura sepupu Yana yang kecik . mai aiiii. geram gila , kacau orang tengah mimpi nihh. Try tido balik , tapi , mata dah tak boleh lelap.

WHATEVER ~

Tapi , macam mana lha boleh termimpikan Mamat nie. hahaha. Lawak lha. tapi kita tak boleh nak percayakan mimpi sangatkan? Mimpi kan mainan tidur. 

okbye....

2 comments:

Miftahul Raudhah said...

alahhh, abaikan jerk, mainan tidoo :D

yana saniey said...

yeahh , betul2 haha