Wednesday, June 20, 2012

Today ,

 
Hyee . selamat petang . lagi 31 hari nak puasa . ngeee :)

Wizarding World of Frozen Robots

Pagi Tadi , sekolah yana ada buat sukantara. dari lepas perhimpunan sampailha pukul 9 lebih.
semalam ada latihan rumah sukan , tapi yana tak pegi puns . sekali puns tak . bayangkan ? Alasan ? takde sapa nak amek yana . my ayah kerja petang . balik pulak pukul 6 . ada bas lagi kea ? kang tak pasal balik jalan kaki. perhh . GilaKau?HAHAHA 
sambung cerita , lepas rumah merah habis lari 100 meter , rumah biru pulak ? HADESS , lemah semangat aihhh . Ingat lagi dulu , time sekolah rendah , time sukan paling best ! tapi sekolah menegah , takda perasaan puns . macam tak best lha . 

sambung cerita balik , Lepas budak lelaki lari , masa girl untuk berlari larian sudah tiba . semua lari kebelakang and cakap "hampa lha buad dulu", "takmau aku buat awai awai" . haha . biasa lha tue . Yana nak but awal sebab kalau kita buat dulu , kita tak rasa takut and 'ketaq' sangat berbanding dengan orang lain yang tak buat lagi. Tapi last-last kena lari last round . malu siot . semua ada enam lorong , tapi last round punya , lari guna empat lorong jea . lari dengan budak form 2 . lepas cikgu teakn siren apa tah , yana puns lari . hahah (mesti lha aku lari kedepan) , hahaha. hala , lari demgan budak form 2 , kesah hapa
lepas habes lari tue , buad lompat jauh. TAK LEPAS . memang dari sekolah rendah lagi , yana tak pernah lepas lompat jauh. Tapi masa darjah lima dapat akil rumah biru . lepas habes tue buat lontar peluru. Yang nie kalau tak lepas jugak taktau lha . 

kalau orang tanya , sukan sekolah rendah dengan menegah , mana paling best , yana mesti cakap sekolah rendah . Why? mungkin masa tue kita budak-budak lagi . masa sekolah rendah , since standard 1 sampai lha standard 6 dapat wakil rumah biru wakil lari. best sesangat . sekolah menegah , Yana pernah masuk masa form 1 jea .Lari 400 meter .  lawakkan ? tahun lepas perbarisan . tu lha first time yana masuk perbarisan . sekolah rendah dulu tak pernah , sebab peserta larian tak boleh masuk perbarisan. tahun nie , 30 jun nie sukan tahunan sekolah , tapi yana tak boleh pergi . yeahhhh
 dulu yana aktif sukan sesangat , sampai cikgu math yana pun risau sebab dulu math dapat D . hahaa.. Tapi last last , dapat result A .

okbye.

p/s :rindu nak main softball . 

1 comment:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D