Thursday, June 7, 2012

Button ouh My Button

Halooo , tajuk entri di atas tue , takda kena mengena dengan entri nie oke ? Tapi ada jugak lha . ada kea? entah ..

berries and hamburgers
its not me , its not my family . what in your head , in your head , zombie , zombie ?
ehh , bukan Laki aku kerr?
kau curang dengan aku ?
ABAIKAN .

Pagi tadi Yana pegy tuisyen sains . start pukul 8.30 sampailha pukul 11.30 . sekarang kan cuti sekolah , konferm ramai orang tak nak datang tuisyen . tuisyen tadi puns berapa orang jea mai . kalau tak tuisyen sains dua kelas . memang ramai lha kan ?  . Hari ahad haritu lagi lha best , Yana dengar 3 orang jea budak kelas 2 datang . yana puns tak datang . hahaha. kesian cikgu kan ? Tapi tadi oke lha _______ kans ?

Masuk jea kelas , sembang fasal AF . hahaha. jealous erkk AF wish besday dekat aku ? . Ala , besday korang nanti dia wish la XXXX. 
lepas habes kelas tue , acara sembang + gosipp  agak rancak mak leha Oi, yea lha , dah seminggu tak jumpa. tengah best gosips denga bad, button henset yana tercabut . WHAT ? BUTTON ? Cena nak hantar mesej derr ? first tue satu button jea , lepas tue , banyak button dah tertanggal . OME ! Ada chance lha nak suruh mak beli henset baru . Tapi , mak cakap lepas PMR , baru beli . lepas tue ayah cakap "buanglha henset ni " senang jerr kan ? 

mak cakap " semua nak , baju nak , henset puns nak " HAHAHA. memang puns 

oke bebeh . bye . sekolah lagi 5 hari lagi . serious kerja sekolah tak siap lagi .hahah . mengamuklah cikgu nanti .

1 comment:

ƨтσяʏ мσяʏ αℓʏαн said...

http://alyahloveteddybeartomel.blogspot.com/2012/06/sabah-giveaway-by-sharina.html