Sunday, July 1, 2012

i'm Coming !

Hyee Uolls yang cantik dan jelita lagi manis dan handsome lagi bergaya ,

ulzzang cute | Tumblr

kemarin Yana follow my ayah and my abang pegi amek barang my kakak dekat UUM  sampai sanggup tak pegy sukan sekolah . cewaahhh . Bukannya Yana SENGAJA tak pegi sukan , tapi kalau yana tak pegy tak da orang nak tolong angkat barang my sis yang banyak gila . Penuh bonet kereta. HAHA. 

Lepas amek my sis , ayah bawak lha kami pegy jalan-jalan. yeahuuhuhu. Gila kau tak seronok nak pegi padang besar . 
padahal dah selalu pegi sana. Last pegi sana time hantar my bro dekat UUM (uum lagi herhhh.) 
Dari UUM ke padang besar adalha 30 minit kowt. 
 Sampai dekat sana , mak aii , ramainyerr orang , dengan rombonganyerr , dengan familynyerr. Nak jalan puns susah . belanggar dengan orang nie , tolak orang tue . And satu lagi , Panas gilerr . my sis belanja kipas 3 hinggit . corak kartun . abaikan ;--
 Habis round dekat situ , Yana dapatlha jersey. Yeayeaha. Ramai orang tanya 'kak , jersey spain ada tak ' 'tak dak dik , habes' 

eryes cakap, rambang mata tenok beg . Kalau mak yana ekod , konferm dapat peluk beg baru XD.  
Habes shopping menyopping , pukul 6.30 baru bertolak balik. Balik pulak jalan lama, dari padang besar -Alor setar . Masuk Highway balik. Jalan Alor setar kan pening siket. tetambah malam,so tak cam sangat area mana. samapi rumah adalha dalam pukul 11.30 . lamakan ? kira best jugaklha sebab lama tak pegi jenjalan , even padang besar tue dah selalu sangat pegi. Asyik terperap duduk rumah , pegi sekolah and tusyen. 

One more , Jangan lupa esok 2.45 pagi . final Euro beb ! jangan lupa tengok yerrr !
 Sepanyol Vs Itali .
go spain ! go spain !

Piqué.tes

p/s: 
1. sukan sekolah , rumah biru menang ! yeahhhh. 
2. dekat R&R Gurun nampak satu 'drama' omputih . HAHAHAAH. Gelak jerrr :P
boleh masuk box office.

1 comment:

Si Tuyuk said...

assalamualaikum..sy dah follow awk..hehe