Thursday, August 16, 2012

Giveaway Riang Ria Raya tamat dan ini keputusannya.

Tumblr_lpuhy99yj01qazh7vo1_500_large

Alhamduliilah , giveaway by yana , syeeda and hasifi tamat pun sudah pada hari rabu pukul 8.00 pagi . Hanya 8 orang jerr masuk . Okay so , kami semua dah mengambil mata sepakat nak bagi hadiha dekat semua peserta GA kali nie . Alang-alang 8 orang baik bagi semua yerr tak ? 

nihh keputusannyerr ,

pemenang kad raya special :

pemenang kad raya kiut:

pemenang saguhati:
akma.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

So kepada semua pemenang ,
sila hantarkan :
Nama penuh , Alamat dan Nombor telefon
dekat inbox Facebook Yana
tolong hantar butiran anda dengan segera hingga penghujung bulan Ogos SAHAJA

terima kasih sebab sudi join . Kalau ada masa nanti kami buat Giveaway lagi yerr and jemput join lagi yer :)
selamat berpuasa uolls !

1 comment:

NURUL ◕‿◕ said...

Baru perasan je ni sebab aritu tak online coz balik kampung,tapi dah send detail dah..hope still leh terima lagi..waa~