Thursday, August 2, 2012

Principal.

Salam ramadhan semua . Alhamdulillah , sekarang nie dah masuk hari yang ke-13 kita berpuasa . Puasa cukup ke tak ? Hehehe..

Tumblr_m7ti913n8z1r3r44fo1_500_large

Mesti Korang dah bosan kan dengan blog Yana kan ? Haha,
Penuh dengan Giveaway jerr . (macam lha banyak readers) . Act , Yana selalu buka blog , tapi takda idea nak tulis apa. Sekarang nie , kepala hotak tengah pening memikirkan Trial yang bermula minggu depan . Penang mula mingu depan. jangan terkejut yerr.

Hari isnin ritu , hari yang terakhir buat pengetua lama . so , hari isenin lepas tak belajar sangat lha . Cewahh . *Bangga tahap mengilai *. Masa masuk dalam dewan , rasa sedihlha pulak . Hamek kau , dulu cakap tak suka ha , apa lha , sekarang ? Rasa sedih tahap kapak you! Okay, Perasaan semakin sedih bila teacher tayang video lagi la. tetiba teringat masa tumpang sekolah rendah dulu . rasa macam kejap jer.pejam mata pejam mata , dah dekat 2 tahun setengah dah. Pengetua nie tersangat lha famous dengan perkataan 'caroi' . And setiap hari isnin , kalau bagi ucapan dekat perhimpunan , mesti akan cakap "segelintir bukan semua". semua budak budak dekat sekolah nie and cikgu2 semua puns dah kenal ayat dia nie .

Masa Form 2 , dia ajar kelas Yana subjek sivik . HAHA. First tue rasa bosan + menyampah pun ada , sebabnya dia suka bagi ceramah. tapi Yana tak sedar yang sebenarnya ceramah tue satu kebaikan untuk semua kan ? setiap kali subjek sivik . satu masa dia akan buat bahasa inggeris dan satu masa lagi dia akan ajar sivik . cool kan ? And kalau sesapa budak kelas dia . mesti pernah dengar perkataan 'jakun' . HAHA.

Rasa macam taknak pengetua baru jer .Tapi nak buat macam mana kan?  Dah takdir . Lepas majlis perpisahan . lepas rehat terus pengetua baru datang .  Sepanjang yana bersekolah nie . nie fisrt time pengetua perempuan. So far , okay lha , tapi nanti tak tahu macam mana kan . dont judge a book by its cover. 
betul tak ?

dedicatedtominho

"setiap pertemuan pasti ada perpisahan"

selamat menunaikan ibadah puasa .

p/s:Mingu depan trial .Doakan yana yerr :)

1 comment:

taqiee din said...

salam..taqiee Singgah Ats segmen yg sama..:)
JOm Terjah Kwn2 Lain :)
Gud Luck Yer...:)

http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/random-giveaway-saya-nak-kad-raya-dari.html