Wednesday, August 8, 2012

Riang Ria Raya Giveaway

ENTRY MELEKAT LEKAT

Pejam celik pejam celik
Dah sampai ke penghujung Ramadhan,sedih pula rasa.

Jadi di kesempatan ni Yana nak wat simple GA untuk korang
sempena nak menyambut Hari Raya Aidilfitri nanti


senang ja nak join. Tak ada syarat-syarat yg susah pun..hii

cara-cara penyertaan:
  • WAJIB taw follow blog Yana dan blog Hasifi Sani , Syeeda
  • Buat satu entry tentang Giveaway ni.
  • Tampal banner kat atas tu dalam entry korang dan link balik ke entry ni taw..
  • Dah siap buat entry, jangan lupa tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen.
  • Beralamat di Malaysia sahaja.
  • Tarikh tutup: 15 Ogos 2012, 8.00 pagi


senang kan.

Hadiah-hadiah:
2x kad raya special
2x kad raya cute

Yana akan buat tambahan hadiah jika GA ni mendapat yang
sambutan yang menggalakkan.

Jom join ramai-ramai
SELAMAT BERPUASA

p/s: walaupun tak mendapat sambutan , tapi giveaway nie akan diteruskan.

9 comments:

tyqa said...

Join...

http://uraniumlover94.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

FaTiMah aZ-zArAh said...

http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

NURUL ◕‿◕ said...

Join ^^

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-by-yana.html

Haifa Yasmin said...

Yasmin join :)
http://yasminmirol.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

Hajarrrrrrrrrrr. said...

Joined. :-)

http://hajar-official.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

Hope ada rezeki. Aminnnn :D

Nurul Hayati said...

join dengan haraapaan setinggi langit nak menang

http://hayatirosdi.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

puteri.isya said...

I'm Join !

http://puteri-isya.blogspot.com/2012/08/riang-raya-giveaway.html

AkmaDanira said...

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/08/riang-ria-raya-giveaway.html

Aida Shafi said...

Kenapa blog Syeida x bole follow??