Monday, August 20, 2012

Salam Lebaran .

Salam lebaran . semalam dah raya eh ? cepatkan masa berlalu. Hari yang ditunggu-tunggu dah pun berlalu.

KhadimulQuran : Loser.

acene semalam ? best korang beraya ? dapat banyak duit raya ? 

Best Raya semalam ?
errrr, Yana er,, bolehlha, Lepas sembahyang raya balik rumah then pegi kapung sebelah mak sebab sepupu mak meniggal . so terpaksalah balik sana . Lepas ziarah balik rumah tok  herhhhh. hamek kau ! boring gila . Raya macam tak raya jerr . macam , macam , macam takda paperjer . cuma yang berbeza . semua orang pakai baju kurung and melayu . just it .

Berbeza dekat my sweet home , kampung jugak , tapi agak best lha ,  so ramai bebudak yang mai . Jadi seronok pulak . Tapi dekat rumah tok . dekat-dekat jugak , tapi nak pegi rumah yang lain jauh kot , ada rumah dekat dengan kelapa sawit larr. Tetambah duduk dalam rumah jerrr. Tak buat apa , bebudak pun tak banyak sangat.

Tapi apapun , Yana bersyukur sebab dapat merasa raya tahun nie , manalha tahun depan tak sempat nak raya kan ? Nak tangkap gambar family pun tak sempat sebab semua dah kalutkan  . nak buat macam mana kan ?

To followers and readers , SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN. Yana minta maaf kalau  sepanjang yana ada blog nie , kalau korang tersinggung dengan entri yana kerr apa kerr . yana minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki :)


p/s: jalan jem . kbye,

1 comment:

IZZATI MUSTAFA said...

Selamat Hari Raya :-D jemput2 ler ke blog sy jugak ..hehe