Tuesday, December 16, 2014

spm

Asslamualaikum dan hi people .






Akhirnya dapat jgak update. Dah dkat tiga minggu spm habis tpi harini baru nak update. Pc tak ada internet . tabby ja la kann . hahaa .

Belum trlambat lagi kot aku nak horayyyyy horaayyyy and cakapkan 'freedom' . aku antara batch last yang habis spm . last paper kejuruteraan petang tu maka tamatlah spm 2014 . haha . so the last day tu macam macam rasa ada . sedih nak tinggalkan kawan kawan , happy sebab dah habis spm . tapi agak ahh aku sedih sbnarnya . smpai sekarang rasa lagi . rutin harian yang slalu buat dkat asrama dah tak ada

Sejujurnya aku rindu kawan kawan aku . zalifah  , ira , izzati , budak budak cemerlang 4 ,  budak awam 3 . semualah . cikgu zamri aku rindu jugak . ahaha. Tapi memang tak nafikan rutin harian kat asrama aku tak boleh lupa . Al-mathurat sebelum subuh  dan maghrib , baca Al-Quran, solat jemaah , dengar tazkirah cikgu zamri , sujud sajadah , prep , prep kat DM , order makanan .  Sungguh aku rindu ! Sekarang semua memori tu aku takkan dpat kat mna mana sekalipun . walaupun aku dah pergi jauh .

Waalaupun dulu aku prnah cakap yang aku agak menyesal masuk tarp , tapi sejak aku brgelar ex-tarpian , sumpah aku tak rasa menyesal . rindu nak makan nasi kandaq , roti canai , rocstarz. Macam macam ahh .

So spm kali ni agak ahh . KBAT je aku rasa .haha . paling aku
Stersss bila paper chemist ahh . mungkin aku tak suka chem kot . hahaha . dan aku rasa past year paper sekarang ni kurang membantu. Soalan senang , real , macam $&$572 . soalan KBAT tu mmg soalan nampak tapi cara and teknik nak menjawab tu kurang . mungkin tu satu kelemahan . Aku ada pngalaman pahit aku time spm bila aku dah masuk dewan exam , pengawas dah mula nak bukak kertas physics paper 2, aku baru teringat yang aku lupa bawak calculator . agak ahh , gila x mengelabah aku. Tanpa segam silu aku pun mntak keluar dari dewan nak ambil calculator . sejak tu aku dah serik . hahahaa.

Kbye .





1 comment:

cik karmila said...

congrates awak dh free..do s0methings gud okayy..