Saturday, November 12, 2016

Rindu

Hai Assalamualaikum .

Rindu ? Ya rindu . 

Rindu ni bukan maksudnya hanya satu rindu saja , rindu ni boleh dikelasifikasikan banyak maksud . Wei apa yang aku tulis ni wei . hahaaha . Tak kiralah rindu ni dikelas kelas tapi rindu aku ni rindu yang sangat rindu . Mood kelaut . Feeling sat .

Apeni ?


Rindu wei sapa tak pernah rasa rindu dalam hati ni kan . Tapi Ego ni selalu jadi penghalang kan . i dont know about my own feeling . Bila kita semakin jauh rindu tu semakin membara . Amboi ayat . Iya la bila dah dekat tak rindu pulak . Apa apalah . 

Sebenarnya aku pun apa tujuan aku tulis ini semua . Tapi ianya sekadar luahan perasaan . Tak pernah tau i luah kat sini . Tapi bila aku baca balik semua entry aku dekat blog ni ya aku rindu semua . I miss everything . Aku rasa dulu akulah perempuan yang gembira walaupun sifat pendiam tu memang ada . Orang yang dekat dengan aku dulu selalu gelak tawa , share masalah , share story gila-gila  semakin hilang and lama gila tak contact . sampaikan ada yang aku dah terhilangkan number phone . Jujurkan aku ?  

 To awak semua saya nak awak awak tahu ya saya sedang rindukan awak semua .

Ini hanya sekadar luahan seketika sahaja . tidak berkait yang hidup mahupun yang sudah tiada .

p/s : rindu awak juga hahahahaha bila nak macam dulu hahahah