Wednesday, May 3, 2017

Diary ?

Assalamualaikum dan hai




Today my result for semester 4 came out . Bagi aku membanggakan la jugak walaupun tak la anugerah ketua jabatan (Deanlist) Tapi apapun bersyukur sangat sebab i was unexpected pun dapat banyak tu Alhamdulillah . Tak sia-sia aku gi kelas BI dengan make up bagai . Thank you my friend yang sudi make up kan i . Terharu giteww . Ala kasi chance la nak kongsi kat sini hihi . Bukan apa untuk masa depan juga heheh.

Latetly ni aku kerap sangat jadi pelupa . Lupa kisah kisah lama . Macam la banyak sangat kisahnye kan . Tak ada la banyak sangat baru 19 tahun 11 bulan hidup . So baru-baru ni sementara habiskan cuti semester yang sangat membosankan lagi membebankan ini , aku terjumpa buku-buku lama yang masih disimpan rapi di tempat asalnya gitewww . Actually that was my diary when i was in form 1 and 2 . Aku pun tak sangka yang aku ada buku catatan cam giteww tau hahaa . I read up again and ehh betul ka ni aku yang dulu . Lawak pun ada , gedik pun ada dan tak percaya aku buat semua tu . Sama jugak bila aku baca apa yang aku tulis masa duduk asrama dulu .Boleh katakan setiap hari ada catatan tau . Jangan memain tau ! Full of tears , love and macam-macam lagi . Itu tak termasuk dalam blog lagi hahaha ,

So the conclusion is sepanjang riwayat aku , aku sangat suka menulis tentang kehidupan aku walaupun hakikatnya eee apeni orang tu ada diary overnya , apala si markonah tu bawak nota ketinggalannya . Betullah kata orang bila satu jari kita tunjuk orang , 4 bertadah dekat kita balik kan . But i'm very happy bila baca balik dan ingat semua kenangan yang pernah hadir dalam hidup aku .

Bila lupa ya just read that !


p/s : tiba tiba rasa nak gi Jerudong pulak heheh . anyone can help me ? And lately ni jugak i like la nama Mateen . Aisy Mateen ?  Mateen Bolkiah maybe ? okbye

No comments: