Wednesday, September 28, 2011

KAWAN BAIK ? BOLE PERCAYE KEA ?



Assalamualaikum semua (jawab jangan tak jawab lak ) . kawan baik ? Mesti semua orang ade KAWAN BAIK . ade yang bole dipercayai dan ade jugak yang tak bole percaye . jadik , kita kna pandai pilih kawan yea . huhuhu . Dari KAWAN boleh jadI MUSUH . hurmmm . sakit hati maseh lagi terasa . kalau lah Yana bagitau sape DEA yang suka bohong + fitnah kawankawan Yana  kan best . tapi Yana tak sampai hati , kang nangis pulak  , pastu bagitau dekat GANGSTER TAMAN , hahah . belah lha . setakat dy tu buad pa . mase nak jumpa MISS AQ nie pon da takot , suruh orag lain teman , grrrr . hahahahaha . nak mengadu pon tak bertempat . bila dalam kelas nak tunjuk dea lha yang paling baik , paling PERFECT . kalau dah perangai macam tuhh , TAK PAYAH NAK JADI PENGAWAS SEKOLAH ! oke ~ . ingat ek , hang ajak kami main permainan nie , oke fine , kami ikut rentak hang , tapi kalau suatu hari nanti , jadi apa2 kat hang , TAK PAYAH NAK MINTA MAAF ! hang kan memang KEPALA BATU ,  KEPALA BESAR ! kami tak nak kawan kelas yang lain jadi macam kami! huh .

“Sesungguhnya orang yang berbohong itu, mereka yang tidak beriman dengan ayat-ayat Allah.”

"Yang menyiarkan berita bohong akan mendapat azab yang besar.” 

 “Menyembah selain Allah adalah jalan dusta.” . 

Wallahua’lam.


2 comments:

Syuhada Nur Ekhwan said...

x bole pcaya dgn kwan baek....

lieyana said...

yep , even kta rpat sngat dngan dea pon .