Wednesday, May 2, 2012

err, sebenarnya saya suka awak.

Amina Vezirova

hye uolss. Alhamdulilah , readers blog nie makin bertambah :)

korang pernah suka someone ? Kalau kita suka someone nie tak bermaksud kita cintakan dea. yea tak ?
itu semua lumrah lha kan. setiap manusia ada hati and perasaan , berhak suka and menintai seseorang. tapi..

macam Yana jugak, tak terlepas menyukai seseorang (mengaku). 
diberi nama MR.A nie sememangnya diminati oleh golongan hawa dekat sekolah rendah dulu (HAHA, gelak puas puas) . suka bila dia senyum. dia tua setahun jea. lepas naik form one, baru yana tau, MR.A nie memang rapat dengan my abang sebab diorang satu sekolah. HAHA. tapi sekarang dah tak suka kowt. Haha, lama tak jumpa. 

second pulak. dikenali MR.S , macam MR.A jugak amat dikenali sebagai seorang yang 'alim', dia prefect. suka bila dia baling bola. dulu kitorang nie satu team XXXXX. hihi. pernah kena marah dengan dia sebab pukul bola tak betul :(.sekarang nie dia sekolah agama. emang alim habis lha. and baru2 nie baru TERjumpa FB dia and tengok pic dia yang latest . macam dulu jugak. HAHA, sengal lha

and yang latest nie MR.I .
okey fullstop.

korang selalulha buat solat istikharah supaya dapat petunjuk siapa teman hidup korang . InsyaAllah , diermudahkan urusan korang yer.

p/s:sorie erk, entri nie nampak sengal sikit. hihi. just klik butan pangkah tue if korang tak suka. sorie erk :)

1 comment:

mimi mimo mimo said...

awwww...sweet nye..
ahahaha..nostalgia puppy love time kecik sgt comel..hehe

so?MR i?? pe cite?ehek