Wednesday, October 17, 2012

Rindu Pulak ?

Assalamualaikum , salam sejahtera dan salam satu Malaysia :)

Tumblr_mc14kbkjim1rng5tvo1_500_large
My cousin , nama dia Maria :)

Hello sehelo helonya .Ohh kalau rindu mesti sesuai untuk couple je lha  ?
 Serious cakap masa before PMR , asyik nak freedom je , then siap listkan lagi apa yang nak buat lepas PMR , and now sekarang , mana pegi semua list tu ? Mak dah buang and bakaq list tu . Huwaaa .

 Rindu time before PMR. Yana  rindu nak duduk tempat yana yang comel lagi berangin disebabkan di tepi pintu tambahan adanya kipas di belakang time PMR . Rindu nak pegang kertas soalan and jawapan time nak minum air .* Betapa seksanya aku .*  , Dan yang paling penting , rindu sangat nak BULI pengawas . HAHAHA . rindu nak buli lepa kutip pensil yang jatuh . Jahatkan , Ehhh , aku bukannya sengaja. 
Rindu nak dengar ketua pengawas cakap "masa tinggal lagi lima minit" *aku perli ehh* .Dan rindu jugak nak tengok pengawas bukak pintu tepi aku lagi :(

Sekarang lepas PMR nie , pegi sekolah dah rasa macam pelarian PATI dah . Kelmarin lagi lha , Duduk dalam dewan hanya berbantalkan lantai sahaja . Kononya tak nak ganggu budak Form 1 ,2 dengan 4 tengah exam . Harini pegi duduk dalam bilik yang dalam library . main teka teki abenda tah .

Pastu cikgu Nora panggil nak suruh kami tengok pasal mural . Haaa , percaya atau tidak . First time yana nak buat mural . kawan-kawan yang lain tu at least ada pengalaman and berbakat buat semua tu . 
lepas bincang habiskan , kami takmau naik atas library . Bosan katanya . So , cikgu Nora yang baik hati pegi lha tanya semua cikgu dalam bilik guru ada kerja tak , suruh kami buat . Then dapatlha kerja . Alhamdulillah . 
then balik. Itulah aktiviti seharian di sekolah yang amat membosankan.."

As concluson . ehh ingat sains ke nak conclusion bagai .. Kita kena hargai apa yang depan mata kita . Kekadang , apa yang kita rancang untuk masa depan tak semetinya menjadi . Dan apa yang tak rancang , tak semestinya tak ada untuk masa depan kita . macam couple lah kan . Suka dekat orang nie , couple dengan orang lain , Tunang dengan lelaki lain and kahwin dengan mamat lain . nie melebih nie.."

And ada berita gembira . Lawatan satu haribulan ni . After raya . Yeahhh . Macam ni barulha rasa bebas dari PMR . Jumpa anda disana . Ewahhh . Ko ingat Konsert ke nak jumpa disana .

Ouhkay bye , have a nice day

1 comment:

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html