Monday, November 19, 2012

Official Music Video | Najwa Latif feat Sleeq & Syamkamarul


Assalmualaikum dan salam sejahtera .


Maghrib ! Maghrib . Solat , solat . Kejap lagi nak pegi Tusyen . EHh ? *Baling cicak kobeng . Toink Toink .
*Blog aku dah jadi macam blog hiburan pulak . Heeee . 

Okayy , Entri kali ni Yana nak share MV Sahabat - Najwa Latif feat Sleeq & Syamkamarul . Walaupun lagu nie dah popular tapi baru sebentar tadi  baru publish . Haaa .~
Best best . Jom anak-anak semua . Mari tengok cepat . Hei , nak lari pegi mana tu hah ? mari sini , tengok dulu . 





Okeyy semua . Enjoy . 
Bestkan ? Ha , kan dah cakap . Tak nak percaya . 
Lagu nie membuatkan Kita semua lagi sayangkan kawan-kawan kita . Right ? Betapa pentingnya kawan dalam hidup kita kan ? Tanpa mereka siapalah kita . Isk isk isk *Ambil tisu 
Susah senang kita kenalah ambil berat tentang kawan kita kan .

dan pernah ke dengar orang cakap ,,

A:  "siapa tu ?"
B:  "Ex friend aku ."

Selalunya Ex boyfriend , ex girlfriend , ex husband , ex wife and banyak lagi ex dan ex kita dengar tapi bagi kawan ada ke istilah EX ?

Jangan lah jadi macam tu . Jangan jadi kacang lupakan kulit ya sayang ?
Renung-renungkan dan selamat beramal :)

Bye .

XOXO ,
*publish .

1 comment:

Nurul Ain said...

hai slm perkenalan
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/ga-by-gulai-tempoyak-ikan-patin.html