Friday, January 4, 2013

Goodbye Sayangs Welcome Dear .


Assalamualaikum , salam sejatera 

61448_10152362710820252_1436928251_n_large

Tahun 2012 sudah pun berlalu . Kini tahun 2013 sudah pun menyusul . Tepat pukul 12 tengah malam 1 januari 2013 banyak status yang telah berubah dalam hidup ni . Haaaa . Dulu student PMR sekarang dah Ex PMR . Form 3 naik Form 4 . Sedih ? Mestilah sedihkan . 2012 sememangnya banyak kenangan yang ditinggalkan . Lepas ni pagi pagi tak boleh nak online . Kena menghadap buku je lahh :P


2 Januari dah sekolah . Dulo dulo 5 januari baru sekolah . sekarang 1 januari dah sekolahh . Apala nasibb .
I dah naik Form 4 lahh . Dah upper formm . Tapi dah kena rehat dengan senior . Fuhhhhh . Sabojelaa . Time Form 3 bestt ahh sebab time rehat kita ahh senior . HAHAHA.
So pagi hari rabu dengan 'semangat' pegi sekolah . Tengok semua dah beratur dalam dewan . Aku lambat ke ? 3 Hari ni kan , time aku datang ja dorang dah nak beratur and dah beratur . Lambat sangat ke ? Rasa macam dulo dulo je . Peraturan sekolah sudah bertambah . Cikgu siap cakap sapa tak suka peraturan sekolah dipersilakan pergi sekolah lain . Haa .

Tumblr_mg2nyhynmq1ric377o1_500_large

Dekat sekolah aku akaun tak ada Add Math . Adalah orang orang cakap yang rugi ahh kalau amek akaun tapi tak ada Add Math . Bila dipikirkan balik betul jugak . Tapi kalau Add math selalu gagal susah jugak kan ? So last last , amek jugak Sains . HAHAHAHA . First tu rasa macam takut tak boleh bawak . Dah la 3 paper setiap satu . Gila ahh . Tapi kalau usaha boleh jee . Kebanyakan cikgu cikgu yang masuk semuanya cakap " Form 4 bukan Honeymoon year" . Hmmm baiklah cikgu sayangss . Cikgu mesti tanya "Hampa takmau pindah" or "sapa yang apply MRSM , SBP or Teknik Or bla bla bla" Konfermm punya . 3 hari sekolah , Homework sudah bertimbun . BM , Math , Add math . Haaaa .

Okkbyeeee .

p/s: Mak cakap kalau dapat teknik pergi jeee .Haaa

4 comments:

HAJAR said...

Soalan yang selalu di tanya oleh cikgu time form4..itulah die..hehe..

ammelia yusoff said...

hahaha kalau dapat offer mana-mana, elok pegi. Try pengalaman baru :)

yana saniey said...

Haa kan? Boleh kata semua cikgu cmtu. Heee

yana saniey said...

Mmang tringin sngt nak pegi skolah lain :)