Monday, February 2, 2015

BLOGWALKING JOURNEY WITH JJAJJA

Assalamualaikum and hi

Dah lama tak join Blogwalking segemn ni ya . Jadinya setelah sekian lama tak join , aku join blogwalking by cik jjajja . To bloggers , jom ramai ramai join this blogwalking yaaaa . tengok postcard dia comel sangat ni . Ramai ramai rapatkan ukhwah silaturrahim :*



close date 28 Februrari 2015 .

Have Funnnnn  .

12 comments:

Rashid Majid said...

woot woot ;)
new neighbour in the house ;)
http://rashidmajidofficial.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-journey-with-jjajja.html

fariza rahman said...

Thank you for participating the blogwalking journey with me.

You can check our blogwalking buddies and maybe, try to visit their territories. Make new virtual friends and the most important thing is be happy!!!

http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/01/list-of-blogwalking-buddies.html

As nur hidayah said...

Good luck daripada segmen yang sama! dan orang yang ke 794 follow awak!!! keep in touch


http://macikzkonah.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

Cik Candy said...

Singgah dari segmen yang sama dan follow sini (=
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

Rafzan Tomomi said...

saya dari segmen yang saya. saya follow yer. please followback okey? :)
http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-blogwalking-journey-with-jjajja.html

Miss Oren said...

Assalamualaikum! Datang sini dari segmen yang sama.. Dah lama follow awak..

http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/01/blogwalking-journey-with-jjajja.html

Budak Nuizz said...

singgah dari segmen sama n done follow ! :) http://ijahoney.blogspot.com/

The Honey Sugar said...

hi, done follow here. #802. Good luck! jom follow back

http://thehoneysugar.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

The Honey Sugar said...

hi, done follow here. #802. Good luck! jom follow back

http://thehoneysugar.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html

khaty aiman said...

Knok..Knok..Knok..
Khaty BW dari segmen yang sama..
Selamat bersegmen

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Along Polimas said...

blog walking dari segmen yang sama..
jangan lupa singgah disini http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/blogwalking-journey-with-jjajja.html