Monday, February 2, 2015

Mini GiveAway Kiss Proof Lipstik

Assalamualaikum and hi



kalau pilih pilih lipstick ni memang tak pandai . tapi rasanya yang nombor 9 tu macam cantik . hihihi 
kalau dapat memang confirm pakai ni .

so to all bloggers , jom join special mini giveaway ni especially the girlssss yaaaa . jom ramai ramai meriahkan giveaway ni yaa :)

tarikh tutup pada 7 Februari . sempat lagi yaa



have funnn .


4 comments:

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

sHaRiNa eLyaNa said...

assalamualaikum

terima kasih sebab support mini GA sha,
senarai dah update, blog dah pun dimasukkan dalam bloglist sha [kiss proof blogger]..
jom BW..
http://www.opzzpinky.my/2015/02/senarai-peserta-mini-giveaway-kiss.html

Mieza Suhaini said...



datang dari segmen sama :)
btw gudluck sahabat <3

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html

Azhafizah Md Nor said...

Hai, baru ada masa nak singgah sini berblogwalking..

Jemput singgah kalau free :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-kiss-proof-lipstik.html