Thursday, April 9, 2015

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

Kali ini nak join segmen Blogwalking lagi . Tapi segmen yang aku join kali ni special sikit sebab ada hadiah bertuah . Bestkann . Hadiahnya memang menarik . Golongan perempuan especially mesti suka .



Segmen ini tamat pada 15 mei 2015 . Lambat lagi kan . so cepat lah join yee , Rugi tau kalau tak join . Sama sama merapatkan ukhwah anatar blogger . yeahhhh

Bye

19 comments:

mdm nissa said...

Terima kasih join segmen nisa, semoga anda insan yg bertuah ^_^
Salam perkenalan dari nisa :)

CHANTEKGOJES said...

Assalamualaikum. dari segmen yang sama. blogwalking + follow :)
http://chantekgojes.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html
jom ke chantekgojes. produk kecantikan khas utk anda semua.

yana saniey said...
This comment has been removed by the author.
hanizan zamhuri said...

Assalamualaikum.

hai..dari segmen yang sama. blogwalking + follow you back.

salam kenal dari hani dan gud luck !!!

munirah :) said...

follow dari segmen yang sama :)

http://be-readers.blogspot.com

Zara Nabilah said...

Dari segmen yang sama... シ

http://zarachingu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html?m=0

Zara Nabilah said...

Dari segmen yang sama... シ

http://zarachingu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html?m=0

Papaglamz said...

Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah by Nisa . Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

Amsran Sanuin said...

singgah dari segmen yang sama. Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah by nisa Jom terjah dan

follow blog savetheworld.com

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen sama . selamat bersegmen :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama :)

http://fiqadira.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

CikPuan FiDa said...

Aslmkm..
Singgah sini jap yer.. Dari segmen yang sama .. tq.

http://hatinufid.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck.
Singgah dari Ga yg sama dn follw sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck.
Singgah dari Ga yg sama dn follw sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

Princess Mimi said...

Haii..singgah dari segmen yg sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

Jemput ke blog saya..

Pha Is said...

singgah sini dari segmen yg sama..
semoga bertuah.. :)

- www.BudakPening.com

Pha Is said...

singgah sini dari segmen yg sama..
semoga bertuah.. :)

- www.BudakPening.com

Una Lily said...

singgah dan follow dari segmen sama, good luck :)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

Azhafizah Md Nor said...

Blogwalking ke sini dalam segmen yang sama.

Jom singgah ke blog kalau ada masa :)

http://www.azhafizah.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html