Monday, September 11, 2017

Feels


Assalamualaikum dan Hai


Harini iolss dah niat nak update blog . cause i miss this so much . So kena tulis lah jugak sebab esok cuti . Alhamdulillah iolss dah pun melepasi hari hari yang kemurungan tiap tiap hari pi kelas macam burung hantu but its work it . iolss dah lepas present fyp . Walaupun kena lah jugak dengan panel tu but its okay and im okay . okay lah sangat kan .

I have 6 or 5 weeks left before i finished my studies here . Kalau tak sangkut dengan apa apa subjek apa lah . Doakan na  hahahh . Pejam celik pejam celik dah tiga tahun duduk kulim hikss . 3 tahun ulang alik kulim ni . Dah nak habis . Nanti dah habis mulahlah rindu semua kann .

Sejak sejak sea game ni memang his name asyik jadi sebutan ja kan . uolss mesti dah tahu kan . Start he's back to his island and gi sotogrande iolss dah agak confirm dia join sea games kan and yeah  one week before he arrived here, nama dah keluar pun dekat media . so suprised ! Okay je nak suka dia but i think tak payah la gaduh pasal dia okay hahaha .  dekat instagram dia pulak tu . Gaduh nanti lagi kang dia tutup insta tu ha habis semua meroyan pulak kan .But sekarang ni dia nampak more matured dari dulu and boleh semua gambar masa Hari keputeraan baru baru ni he smile tau . Ada ja tanya kenapa minat sangat dekat dia . erm biasa ja minat tu but he's personality yang tertarik tu . Dia macam  tak mensia siakan hidup dia and  the only Son yang ikut jejak his father . Iolsss tak sabar nak tengok dia kahwin tau . Gudluck U ahahahahaha

Doakan iolss dapat tempat praktikal cepat

p/s : spotify u dah banyak follower nampak haahha gudluck u  . Doesnt likes song ker . Dari matamu tu apa tu ? heheehhh

No comments: