Saturday, September 19, 2020

GRADUATION DAY !

Assalamualaikum and hi everyone

Sebenarnya dah lama nak abadikan this story dalam blog tapi tak sempat memandangkan i isss super busy jadi tak sempat lah i nak tulis . So since RM0 kena kuarantin disebabkan oleh COVID 19 i is ada masa lah kan nak menulis ni hahaha.

29 SEPTERMBER 2019 I AM OFFICIALLY GRADUTE !

Selepas 3 tahun berhempas pulas tak tidur malam dapat jugak sis naik atas pentas pakai jubah dan topi  ambil segulung diploma . So iam officially Diploma of civil engineering holder . Hahahaha tiber . Grad diploma je pun haahahaha . Thank you everyone yang selalu ada dengan saya sepanjang saya belajar di PTSB . Thank you kawan-kawan , housemate , classmate dan terutamanya nam , ummi jimah tasya yang selalu tolong tika dalam kesusahan . Thank you to ummi and min , finally we did it kita punya konkrit kulit kerang yang sampai sekarang i tak boleh lupa . Thank u mak ayah and family selalu bagi pitih dan selalu ambik i dekat kulim hahahaha . Dulu tiap minggu i akan balik tau .


 WE ARE DONE 

So 29 haribulan tu i dapat sesi petang . Tak ingat sesi keberapa rasanya sesi ke 2 . Kecewa wehh bila dapat tahu dapat sesi petang . Sebab apa ? Sebab rushing . Yes pagi pun rushing tapi petang ni rushing nak solat zohor satu , habis majlis pukul 5 solat asar then tangkap gambar sikit halah letih tapi Alhamdulillah semuanya dah habis . So pagi tu pukul 12 we all dah checkout dari hotel then tunggu solat zohor pastu rushing kena beratur untuk perarakan masuk dewan . Dah masuk dewan tu fuhh nervous dia lain macam . Nak menangis , happy , sedih pun ada . Ya la terkenangkan moment dekat dewan ni . Banyak betul moment hahahhaa . Bila majlis dah start deborr nak naik pentas pulak . Dah naik pentas lupa dah step semua . Bila dapat gambar konvo hammmpeh hahhaha .

But walau apapun yang terjadi Alhamdulillah i dah grad diploma . And now focus for degree. Jujur dalam hati diploma lifee much fun than degree weii . Degree ni aku asyik nak tidoqq jaa hahhaha. For degree i tak mengharapkan untuk jadi cemerlang tapi doakan i boleh berjaya dan bawa pulang segulung ijazah .Doakan kite habis degree dengan jayanya. 


p/s: Draft 27 March  2020. September baru publish .Almost a year i graduate hahaha.




9 comments:

Sha Mohamed said...

Alhamdulillah..
Tahniah..

Ibucida said...

alhamdulillah tahniah sis

Cik TK said...

Hehe tahniah awak.. good luck untuk ijazah pula..

Bola Katok said...

Tahniah!

Blogger said...

ork Positioners by moving the forks without getting off of the truck seat and accurately placing the load without additional truck maneuvering. http://www.huamaiattachments.com/product/hydraulic-forklift-attachments/fork-positioners/

Blogger said...

The rotator is suitable for all applications where the working cycles require load rotation or emptying of containers, such as in metallurgical, chemical, automotive, recycling, waste disposal and in food processing operations http://www.huamaiattachments.com/product/hydraulic-forklift-attachments/rotators

camdandusler said...

good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

Blogger said...

imask
LED mask
童颜秘密
https://muse.hk/product/miin-01/miin-imask/

soccerfansy said...

https://www.hobby2store.com
https://www.calciob2c.com
https://www.camisetafutbolshop.com