Friday, December 7, 2012

Disember kembali .

Assalamualaikum dan salam sejahtera serta salam satu Malaysia . 

 Alhamdulillah . Terima kasih ya Allah kerana Kau beri kesempatan untuk bernafas sekaligus menghirup udara yang segar . Sekejap je kan dah bulan Disember .rasa macam baru je ikut kak mah pegi KL , ikut mak pegi Nilai semua .dan rasa macam baru je mula tahun 2012 . Baru naik Form 3 . Tup tup tahun depan dah form 4 . Dah besar dah anak perempuan Pak cik Sani . Haaaaa~

Bulan Disember . Macam tahun tahun sebelum ni , tahun disember adalah tahun yang mungkin meggerunkan bagi pelajar tingkatan tiga iaitu calom PMR . Result keluar ! Ohhh tidak . sebelum  asyik berfoya -foya macam dunia ni ana yang punya . Then tetiba satu hari terbaca paper utusan yang pasal pmr . Baru tersedar result akan keluar sekitar minggu berikutnya . Entah . sebenarnya yana konfius . ramai orang cakap 19 Disember lah . ada jugak yang cakap 25 disember . 20 haribulan ke atas lah . Tak tahu mana yang betul .
Okay , abaikan .

Okay , Abang yang dalam gambar yang di atas tu comel kan ? Alah , cakap je comel . kalau tak cakap  dia comel  bagi makan sabun campur cola cola  tambah cokelat mentos . *Johhhhhhhh .
Sebenarnya , suka dia . Eh takkk . I mean Yana suka mata dia . tengok betul - betul . cantikkan ? Dahlah warna biru .*contact lens . Entah ,  Isk isk , nak cakap lah ni . sabarlah . Nama dia Tanner patrick . Try la search dekat Datuk Bandar Google . mesti Jumpa . heh . First time kenal dia *kenal Eh ?* time dia buat cover lagu payphone . Sedap suara dia . haaa . Now , yana tetiba jadi Fan MR patrick ni . Tapi Fan Tasha manshahar and syed shamim tak dilupakan . Jangan risau .


Kalau nak dengar dia menyanyi pegi lah konsert dia . Dia ada account Youtube . so anda boleh ke sana sekarang ! Dekat sana banyak dia buat cover lagu okay . Korang bolehlah dengar sambil melihat matanya yang comel lagi menawan . Haaa~

Twitter : Tanner patrick

Saja nak promote dia . Ala promote je pun . Bukan nak suruh kahwin dengan dia k.  Heheh . 

"Ayah manis tu , rosak gigi "

1 comment:

HAJAR said...

Berdebar-debar menunggu result PMR..
Bilalah nak keluar..Tetibe tak sabar pula..:)